Estàs veient aquesta pàgina des d’un dispositiu mòbil, oi? Et recomanem que per emplenar adequadament aquest formulari, obris la pàgina en el navegador web d’un ordinador.

*Camps obligatoris

**Aquest formulari només permet l’enviament de màxim 25 MB d’arxius adjunts entre les dues seccions. Si necessites més càrrega, consulta el FAQs al peu d’aquesta pàgina

  DADES PERSONALS

  Nom complet*

  Data de naixement*

  Telèfon*

  Correu electrònic

  Adreça*

  Lloc web / Perfil instagram (si en tens)

  Relació amb la Catalunya Central (Anoia, Bages, Berguedà, Moianès, Osona i Solsonès) - Màxim 2000 caràcters
  2000

  CURRÍCULUM ARTÍSTIC

  Adjuntar currículum artístic* - Únic format acceptat: PDF amb un pes total de fins a 25 MB** (el teu currículum pesa molt? Consulta el FAQs).

  Menciona les 5 exposicions més destacades que has realitzat (nom, individual o col·lectiva, espai, any). Si no n’has fet, deixa els espais en blanc.

  INFORMACIÓ DEL PROJECTE

  Nom del projecte*

  Breu explicació conceptual de la proposta* - Màxim 2000 caràcters
  2000

  Proposta expositiva | Què vols exposar* (format, tècnica, nombre de peces, mides aprox.) - Màxim 2000 caràcters
  2000

  Estat de desenvolupament del projecte*

  Adjuntar referències visuals de la proposta a exposar (fotografies, esbossos, etc.) - Formats acceptats: JPG, PNG i PDF amb un pes en l'enviament de fins a 25 MB** i 10 arxius (més de 10 arxius i pesats? Consulta el FAQs). Avís: si la suma dels arxius excedeix els 25Mb (sumant el currículum artístic), aquells que sobrepassin la xifra, no seran enviats.

  Implantació a l’espai de la Plana de l’Om - Descarregar plànol [ENLLAÇ] | Lloc web de l'espai [ENLLAÇ]

  Proposta educativa i d’activitats complementàries (si n’hi ha)
  2000

  FAQs

  Aquest formulari té un límit màxim de 25 MB d’arxius adjunts, entre el currículum i les referències visual,  si aquests són molt pesats i/o nombrosos, et proposem que ens els facis arribar, amb serveis d’enviaments massius d’arxius com WeTransfer o transfernow a l’adreça de correu electrònic contemporanis@tavcc.cat, indicant com a títol o assumpte el teu nom seguit de Contemporanis 2024.

  En compliment del que es disposa en la normativa de protecció de dades, la TAVCC, com a responsable del tractament, l’informa que les dades de caràcter personal que ens proporcioni durant la seva navegació pel lloc web i/o mitjançant l’emplenament de formularis ubicats en aquest, només s’utilitzaran per gestionar el manteniment del lloc web, oferir-li un servei òptim i de qualitat, millorar la seva experiència la persona usuària i realitzar tasques administratives relacionades amb els serveis i activitats que oferim per mitjà del lloc web. Amb la cessió de les seves dades, vostè ens autoritza a tractar les seves dades amb les finalitats indicades.

  La TAVCC garanteix la confidencialitat i seguretat de les seves dades de caràcter personal quan aquestes siguin objecte de tractament en la mesura en què la nostra entitat té implantades les polítiques de tractament i mesures de seguretat necessàries i adequades per aquest propòsit.

  Les polítiques de tractament i mesures de seguretat implantades en la TAVCC eviten l’alteració, pèrdua, tractament o ús no autoritzat de les seves dades de caràcter personal.

  Tota la informació que faciliti la persona usuària a través del registre o emplenant els formularis del lloc web haurà de ser veraç. A aquests efectes, la persona usuària garanteix l’autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui a conseqüència de l’emplenament dels formularis necessaris per a la subscripció als serveis que ofereix la TAVCC. D’igual forma, serà responsabilitat de la persona usuària mantenir tota la informació facilitada al TAVCC permanentment actualitzada de manera que respongui, a cada moment, a la situació real de la persona usuària. La persona usuària serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi i dels perjudicis que causi al TAVCC o a tercers per la informació que faciliti.

  Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició dirigint-se al TAVCC enviant un correu electrònic a dpd@tavcc.cat o bé a través dels formularis que es troben a la seu electrònica.

  Per a més informació sobre la nostra política de protecció de dades consulti la secció Avís Legal