Pel·lícules d’un sol fotograma | Octavi Intente

Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Octavi Intente
Pel·lícules d’un sol fotograma
Exposició de pintura

Del 22 de juliol al 7 d’agost
Inauguració: Divendres 22 de juliol a les 8 del vespre
Cal Ros, Carrer de la Vinya, 15
Monistrol de Calders

Si l’Octavi diu que “dibuixa perquè és curt de vista i no li agrada el futbol”, nosaltres com a espectadors haurem de mig tancar els ulls o obrir-los ben grossos per arribar a desxifrar els patrons propis que utilitza per arribar a descriure tan feroç i àcida crítica de l’egocentrisme acèrrim de la quotidianitat que ens envolta amb recursos tant evidents com eficaços com són l’humor i la ironia.
La doble lectura ens endinsarà dins d’un món que fa equilibris entre el real i l’irreal i tant de bo arribem a ser tan curts de vista com per gaudir-lo amb tots els sentits i que se’ns dibuixi a la cara aquell somriure ingenu i còmplice de qui acaba d’experimentar una revelació.
Patrice Blanquart

Octavi Intente és un destacat pintor i dibuixant egarenc que, després d’una primera etapa com a il·lustrador ha realitzat nombroses exposicions individuals i col·lectives a Barcelona, Girona, Madrid, Sevilla, França, Estats Units, etc.
Va estudiar escultura a l’Escola Massana de Barcelona.
La seva obra és present en fundacions i museus, entre els quals destaca el “Musée Olympique de Lausanne”.
Algunes de les seves obres poden veure’s també en alguns establiments, com l’hotel “The Mirror Barcelona” o els Restaurants “ABaC Restaurant & Hotel”, “Angle Barcelona” i “Tingues’s Tapes de Barcelona.