Project Description

MÒNICA CAMPDEPADRÓS

“DIVERSITAT APARENT”

Mònica Campdepadrós és artista multidisciplinària i treballa per aprofundir des de l’art en el coneixement i la consciència. Li interessa interpel·lar sobre aspectes existencials, socials i estructurals, la relació amb l’entorn i la natura.

En el treball amb volum és sent més còmode transitant entre diverses disciplines com l’escultura, la instal·lació a la natura i a l’espai públic i les obres volumètriques amb objecte trobat, tot i que experimenta amb altres formats i disciplines.

Li agrada treballar per projectes i escollir els materials que millor els puguin desenvolupar, explorant les possibilitats expressives de cada material emprat, amb preferència absoluta per les matèries orgàniques com la fusta o el feltre. La geometria i el cromatisme amb la vibració del color, també són elements molt importants en les seves peces.

Tendeix a un llenguatge abstracte, però no li agrada limitar-se a res. Cerca que l’obra estigui composta de diverses capes de lectura, on darrere de la part estètica hi hagi els significants.

Per a Campdepadrós és rellevant l’òptima materialització de les obres, però aquestes només tenen veritable sentit i emissió d’energia si contenen una ànima autèntica implícita.

https://artcampdepadros.com 

DIVERSITAT APARENT

Tots som UN i cadascú som molts alhora. D’aquesta visió polièdrica i unitària, és des d’on engendra el seu univers plàstic l’artista Mònica Campdepadrós. La seva obra esdevé un continu procés de cerca i experimentació per submergir-se en les múltiples dimensions humanes.

Així, la profunda connexió amb la terra i el paisatge pel qual transita; les relacions amb els altres i les exploracions vers viatges interiors de l’ésser; les dimensions socials, científiques i espirituals… sota el seu filtre sensible es materialitzen en estructures, cromatismes, formes i buits. Són construccions volumètriques que connecten i relliguen el matèric amb l’intangible, convidant a l’emoció i a formular-se preguntes, fent una proposta d’intercanvi perquè l’espectador la completi.

Fotografies de Jordi Preñanosa