La setena edició de Jardins de Llum, el Festival d’Art efímer i llum de Manresa, tindrà lloc el dissabte 20 i el diumenge 21 de febrer de 18.30 a 21.30 a diferents espais del centre històric de la ciutat.

Aquest dimecres 10 de febrer es va presentar – juntament amb el programa general de la Festa de la Llum de Manresa – l’edició de Jardins de Llum 2021, que incorpora novetats pel que fa a la temporalitat, el disseny d’espais i a les obres presentades.

Per adaptar-se a la normativa antiCOVID vigent, aquest any les propostes artístiques es centraran en una sèrie d’espais del casc antic de la ciutat, enlloc d’ocupar-ne els carrers. Així doncs, L’Anònima, el carrer del Balç, la Sala Gòtica de la Seu, el Pont Vell, l’Espai Plana de l’Om i la Sala d’exposicions del Cercle Artístic de Manresa seran els protagonistes d’una edició que s’allarga també en el temps, podent-se visitar durant to el cap de setmana del 20-21 de febrer, en horari de 18.30 a 21.30h.

A més de les propostes estàtiques, concentrades a aquests espais, la zona del Passeig del Riu acollirà la instal·lació “Epicentre”, de Marc Sellarès Cots, l’encesa de la qual es farà en dos passis (a les 19.00 i a les 20.30 de tots dos dies) i anirà acompanyada d’un vol de drons a càrrec de Flock Drone Art.

L’espectacle es podrà veure des de la Cova de Sant Igansi, el Parc de la Seu, la plaça de la Reforma i altres punts de la ciutat amb vistes a la Torre de Santa Caterina.

Tot el programa garanteix les mesures antiCOVID.

Jardins de Llum està organitzat per l’Ajuntament de Manresa, el CACIS El Forn de la Calç i la Taula d’Arts Visuals de la Catalunya Central (TAVCC), sota la direcció artística de Roser Oduber.

Podeu consultar el programa complet de les festes de la llum, en aquest enllaç.